1. Sportkleding en sportschoenen verplicht, geen buitenschoenen!
 2. Handdoek voor op de toestellen, zodat u niet op andermans zweet zit!
 3. Na gebruik gewichten, matjes en overig materiaal opruimen.
 4. Bij de toestellen niet de gewichten op elkaar laten slaan.
 5. Na gebruik zonodig het licht uit maken.
 6. Tijdens groepslessen kan er geen gebruik worden gemaakt van het vrije fitness.
 7. Het is niet toegestaan om doping te gebruiken bij onze sportschool!
 8. De contributie is steeds bij vooruitbetaling verschuldigd. De contributie kan per betalingstermijn worden aangepast. De contributie moet binnen 14 dagen na datum van inschrijven zijn betaald, bij in gebreken blijven is de deelnemer automatisch een boete van €2,00 verschuldigd.
 9. De directie is bevoegd bij wanbetaling en wangedrag naar haar oordeel deze de toegang tot het fitnesscentrum te ontzeggen.
 10. Wij zijn niet aansprakelijk voor vermissing, verduistering, diefstal, schade, zowel direct als indirect respectievelijk van of aan goederen van de deelnemer. Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen van deelnemers.
 11. Bij langdurige ziekte, blessure of vakantie dan hebben jullie 3 opties: 1. Gewoon door betalen en alle lessen inhalen.2. De helft betalen en de plaats in de groep blijft gehandhaafd.3. U betaalt geen contributie en dan zoeken wij een nieuwe klant voor die groep.
 12. Bij vakanties gelden voor het fitness aangepaste openingstijden. Deze zullen tijdig besproken en vermeld worden.
 13. Bij beëindiging en/ of wijziging van het abonnement dient men dit 2 weken van te voren te melden, anders wordt het stilzwijgend verlengd.
   
© 2016 Sijben.info