Een Personal Trainer zorgt ervoor dat u uw trainingsdoel zo gezond en zo snel mogelijk bereikt.

Wij zorgen voor:

  • Persoonlijke begeleiding tijdens uw training.
  • Het op de juiste manier uitvoeren van de oefeningen.
  • De juiste informatie om een nieuwe levensstijl aan te leren.
  • Een goede balans van training en voeding.
  • Genoeg en niet te veel of te weinig training.
  • Motivatie om door te gaan.

Een Personal Trainer is een coach die u steunt en ervoor zorgt dat u doorzet om uw doel te bereiken. Als u bij ons wilt gaan trainen zal er eerst een kennismakingsgesprek plaats vinden. Tijdens dit gesprek zal er een beeld worden gevormd van uw plannen en zullen wij aangeven wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Dan zal er een vervolg afspraak worden gemaakt om een aantal tests te doen op gebied van conditie en fitheid om de juiste training op te kunnen zetten, speciaal afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. 

Als het juiste trainingsschema in elkaar is gezet kunnen we van start gaan met het trainen zelf.Het programma dat voor u wordt gemaakt, moet haalbaar en realistisch zijn. Het moet u motiveren om het te volbrengen en goed in uw dagelijks leven passen. Uiteindelijk is het belangrijk dat uw nieuwe levensstijl goed past in uw dagelijks leven, aangezien u na onze begeleiding ook zelf verder moet kunnen gaan. 

U krijgt persoonlijke begeleiding tijdens elke training en we zullen regelmatig tests doen om goed bij te kunnen houden hoe u vooruit gaat. U kunt in onze sport ruimte trainen of u kunt er voor kiezen dat de trainer bij u thuis komt.
 

Gewichten
© 2016 Sijben.info